Ο οπαδοί του Τραμπ συρρέουν στην Ουάσιγκτον για να τον στηρίξουν

Αυτή την Τετάρτη το Αμερικανικό Κογκρέσο επικυρώνει το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου και τη νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν. 

AP Photo/Jacquelyn Martin

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, που πιστεύουν τους ισχυρισμούς του περί νοθείας, παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τα καθαρά εκλογικά αποτελέσματα, έχουν οργανώσει συγκεντρώσεις Τρίτη και Τετάρτη στην αμερικανική πρωτεύουσα για να διαδηλώσουν αν και δεν μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα καθώς η διαδικασία στο Κογκρέσο είναι τυπική εν όψει της ορκωμοσίας στι20 Ιανουαρίου.

AP Photo/Jacquelyn Martin

Μεταξύ αυτών ακροδεξιοί, ρατσιστές και οπαδοί της θεωρίας της λευκής υπεροχής, αλλά και οικογένειες με παιδιά.

AP Photo/Jacquelyn Martin
AP Photo/Jacquelyn Martin

Αυστηρά είναι τα μέτρα της αστυνομία της πόλης που έχει απαγορεύσει την είσοδο στην πόλη όσων οπλοφορούν, ενώ έχει ζητήσει τη βοήθεια της εθνοφρουράς για τον έλεγχο των κινητοποιήσεων.

AP Photo/Jacquelyn Martin
AP Photo/Jacquelyn Martin

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100.3: Άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πώς σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί και …