Δεκάδες ψαράδες καταθέτουν για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Τουλάχιστον τριάντα αλιείς, που έχουν σκάφη στην Ερέτρια, αναμένεται να καταθέσουν στο λιμεναρχείο, προκειμένου να ριχθεί φως στις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. 

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό Σώμα όλοι οι αλιείς που κατέθεσαν σήμερα δεν είχαν κάποια εικόνα για το τραγικό συμβάν, ενώ στις λιμενικές αρχές κατατέθηκε ένα βίντεο κινητού τηλεφώνου που τραβήχτηκε από τρεις γυναίκες που είχαν βγει βόλτα στην περιοχή. 

Το βίντεο που είναι τραβηγμένο από μεγάλη απόσταση και δεν μπορεί κανείς να διακρίνει κάτι σχετικό με την υπόθεση γι' αυτό και θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να υπάρξει καλύτερη ανάλυση.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος του βίντεο υπάρχει μία σκιά που διακρίνεται ένα μικρό σκάφος πίσω από ένα δέντρο.

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι αν ο 77χρονος πρώην υπουργός χτυπήθηκε θανάσιμα από την προπέλα του σκάφους του ή άλλου σκάφους, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για διαπληκτισμό του με άτομα σε αλιευτικό σκάφος που φέρονται ότι τον πλησίασαν.

Επίσης αναμένεται να υπάρξει εξέταση της στολής δύτη που φορούσε ο πρώην υπουργός από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ. 

Το τελευταίο αντίο

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Συγγενείς και στενοί φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη, στο  Κοιμητήριο Παπάγου.

Παρόντες ήταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, κ.κ. Χριστοδουλάκης και Χρηστίδης αντιστοίχως, όπως επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …