Ισχυρές βροχές και καταιγίδες |

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά, με παράλληλη μικρή υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τη Δευτέρα αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως μετά το μεσημέρι, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου -όπως επισημαίνεται- θα επηρεαστούν με έντονα φαινόμενα περιοχές που επλήγησαν πρόσφατα από πλημμύρες.

Στον προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες αθροιστικές βροχοπτώσεις μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας 08/02, ενώ με κόκκινα βέλη επισημαίνονται οι διευθύνσεις των ανέμων στις περιοχές όπου οι εντάσεις τους θα φτάσουν τα 8 και ενδεχομένως τοπικά και τα 9 μποφόρ.

 

Meteo

Ακόμη, θα πνέουν θυελλώδεις νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι κατά μήκος του Ανατολικού Αιγαίου και, κυρίως μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή αυτή προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα υπάρξουν σε αρκετές άλλες περιοχές της υπόλοιπης χώρας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …