Ο Κώστας Καραμανλής στήριξε τη Λίνα Μενδώνη στη Βουλή

Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, παρείχε πλήρη στήριξη στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, για ις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλώντας στη Βουλή για το ελληνικό #metoo, ο Κώστας Καραμανλής επεσήμανε: «Η αξιωματική αντιπολίτευση αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα εναντίον της Υπουργού πολιτισμού, εναντίον του Πρωθυπουργού, εναντίον μιας παράταξης ολόκληρης. Το όργιο λοιπόν φημών και σκανδαλοθηρίας αναφορικά με την υπόθεση αυτή θα σας έλεγα ότι τουλάχιστον σε μένα φέρνει στη μνήμη μου την εποχή του ακραίου πολιτικού λόγου, που δέσποζε στην εποχή του Μνημονίου κυρίως από το ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Κώστας Καραμανλής και συνέχισε:

«Άλλο λοιπόν κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η δίκαιη κριτική προς ορισμένους χειρισμούς κι άλλο ο εκτροχιασμός σε ένα κύμα συκοφαντιών και τοξικής λάσπης που δεν νομίζω ότι βοηθάει τον πολιτικό διάλογο. Το ευχάριστο είναι, για να μη λέμε μόνο τα δυσάρεστα το γεγονός ότι σήμερα είδαμε έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος ήρθε αν θέλετε να αποκηρύξει την χυδαιότητα του διαδικτύου. Λάθη προφανώς γίνονται και είναι ανθρώπινο, δεν μπορεί να γίνονται τα οχήματα εκτόξευσης λάσπης»

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τους «δήθεν» φίλους της παράταξης οι οποίο ενεργούν με δόλιο τρόπο εις βάρος της: «Όχι μόνο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά και όσοι ενεργούν δήθεν στο όνομα αυτής της παράταξης συμμετέχοντας με τρόπο δόλιο, στις προσπάθειες σπίλωσης, πόσο του Πρωθυπουργού, όσο και της ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε, όπως έχουμε πει πολλές φορές η παράταξη του μέτρου, η παράταξη του ορθολογισμού, αγκαλιάζουμε και ανθρώπους εκτός κομματικής ταυτότητας, όπως είναι άλλωστε και η Υπουργός Πολιτισμού η κυρία Λίνα Μενδώνη».

Μάλιστα θα σας έλεγα, συνέχισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, η Λίνα Μενδώνη «τηρεί σταθερά τις βασικές πολιτικές γραμμές της παράταξης και της Κυβέρνησης και είναι εμφανές θα έλεγα το έργο της. Μάλιστα σπάνια βλέπουμε Υπουργό ή πολιτικό, που να μην περιορίζεται στην εύκολη δημοσιότητα, αλλά στα έργα».

«Και εγώ ως υπουργός Υποδομών έχω συνεργαστεί μαζί της άψογα, τόσο στα ζητήματα του μετρό Θεσσαλονίκης και σε άλλα πολλά ζητήματα, όπως είμαι σίγουρος, το έχει πει και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο κύριος Γεωργιάδης στα δικά του ζητήματα και πολύ σύντομα το έργο της αυτό θα ξεδιπλωθεί τόσο στην Εθνική Πινακοθήκη, όσο και στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει στο Τατόι».

«Σίγουρα για να μην ξεχάσουμε τα θύματα σε αυτή την ιστορία, να πούμε ότι όλο αυτό το όργιο φημών δεν βοηθάει στην απόδοση δικαιοσύνης, στα θύματα τέτοιων ενεργειών, που βρίσκουν επιτέλους το σθένος να βγούνε και να μιλήσουν. Αυτό ήταν μια σύντομη αναφορά, γιατί νομίζω ότι καλό είναι και η δική μας επιτροπή να μην είναι εντελώς αποκομμένη από τα πραγματικά γεγονότα», κατέληξε ο Κώστας Καραμνλής.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά ανατολικά της Γαύδου

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Γαύδου   …