Λιανεμπόριο: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης - Τι είπαν

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελή Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Στην επικοινωνία αναφέρθηκε ότι η απόφαση ήταν των γιατρών και όχι της κυβέρνησης και ότι η Θεσσαλονίκη ήταν ανοιχτή περισσότερες μέρες από την Αθήνα. Επιπλέον, ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε πως αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί πρόσθετο μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων που είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Τη διαβεβαίωση ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα τηρήσει τη νομιμότητα ως προς τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της πόλης αύριο, έδωσε σήμερα μέσω του ραδιοφώνου ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρός του, Παντελής Φιλιππίδης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι, εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση να παραμείνουν κλειστά, τότε θα εξεταστούν όλες οι νόμιμες λύσεις για την προστασία των συμφερόντων του κλάδου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …