Τασούλας: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του Θεόδωρου Κατσανέβα

Τη λύπη του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Οικονομική της Εργασίας, είχε στη διάρκεια της πορείας του, από όποια θέση κι αν υπηρέτησε, αδιάλειπτο ενδιαφέρον και συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει: «Ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση, ενώ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του επί σειρά ετών.Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με τον κρίσιμο τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και συνέγραψε πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων.

Για την πρόωρη απώλειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ευχή του πρωθυπουργού για την Καθαρά Δευτέρα - Πώς γιόρτασε τα κούλουμα

Επέστρεψε στην Αθήνα από το Κάιρο ο πρωθυπουργός  Στην ύπαιθρο ως είθισται αυτήν την ημέρα, …