Δημοσκόπηση: Οι περισσότεροι πολίτες δεν βλέπουν άμεση βελτίωση της οικονομίας

Η ανησυχία των πολιτών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποτυπώνεται σε νέα δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το 46% των ερωτηθέντων απαντούν «μάλλον όχι» (το 22%) ή «σίγουρα όχι» (το 24%) στην ερώτηση για το εάν θα υπάρξει βελτίωση της οικονομίας της χώρας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. 

Επίσης, η πλειοψηφία δεν βλέπει ότι θα διατηρηθεί η όποια αποκλιμάκωση στις προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας, εν όψει και της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν. 

Σε άλλα ερωτήματα, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ανήσυχοι για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, καθώς και ικανοποιημένοι από την οργάνωση και τη διαδικασία των εμβολιασμών στη χώρα. 

Όσο για την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία χάνει ακόμα μισή ποσοστιαία μονάδα, προφανώς ως αποτέλεσμα της πολιτικής της σε θέματα όπως είναι η διαχείριση της πανδημίας και η οικονομία. 

Δείτε παρακάτω όλη τη δημοσκόπηση:

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …