Άνω Κουφονήσι: Ολική απόδραση σε ένα ονειρεμένο τόπο

Η φημισμένη παραλία Πορί, στο Άνω Κουφονήσι

Μόλις λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα άνυδρης Κυκλαδικής γης που πάνω της βρίσκονται συγκεντρωμένες μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου!

Στη θάλασσα που απλώνεται μεταξύ Νάξου και Αμοργού θα δούμε τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων ανάμεσα τους βρίσκεται το Πάνω Κουφονήσι - ή απλά Κουφονήσι-, με έκταση που μόλις αγγίζει τα 5,7 τ.χ. και σήμερα είναι το πλέον αναπτυγμένο τουριστικά.

Σίγουρα δεν είναι το ερημικό νησί των προηγούμενων χρόνων, ούτε τα ακρογιάλια του θεωρούνται πλέον μοναχικά, αφού εδώ, ακόμα και τον Σεπτέμβρη θα δεις όλες τις φυλές του κόσμου να «βαπτίζονται» στα τροπικά νερά του.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr θα εξερευνήσουμε βήμα προς βήμα το μικρό νησί, θα γνωρίσουμε τις απίστευτες παραλίες του και τις κρυφές του γωνιές, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες για μονοήμερες εκδρομές στα κοντινά νησιά, θα εντοπίσουμε τις όποιες κακοτοπιές για να μην υπάρξουν ταλαιπωρίες.

Γιατί μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και τα νησιά του Αιγαίου είναι το απόλυτο βάλσαμο για ψυχή και σώμα.

Δείτε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το Κουφονήσι εδώ : https://viewsofgreece.gr/ano-koufonisi/

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ: Τραγικά λανθασμένος ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε για την ακρίβεια, την υγεία καθώς αλλά και για τις …