«Χτύπησε» 36άρια ο υδράργυρος, θα φτάσει τους 42 βαθμούς μέχρι τέλος εβδομάδας

ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSΙ

Αισθητή άνοδο σημείωσε η θερμοκρασία σήμερα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 36 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα και τους 34 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής, όπως καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

meteo.gr

Άστατος ήταν ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά και κυρίως μετά το μεσημέρι, αλλά από αύριο, η αστάθεια θα περιοριστεί σε έκταση και ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτική σημαντική άνοδο, προκαλώντας κατά τόπους συνθήκες καύσωνα από τα μέσα της εβδομάδας.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …