Πρόκριση με «τεσσάρα» για την εντυπωσιακή Δανία

Στους... τέσσερις ανέμους σκόρπισε η Δανία τη Ρωσία, σε ματς για την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου στο Euro 2020.

Το τελικό 4-1 στην Κοπεγχάγη, σε συνδυασμό με τη νίκη του Βελγίου επί της Φινλανδίας (2-0) στην Αγ. Πετρούπολη, έφεραν τους Δανούς δεύτερους στον όμιλο, δίνοντάς τους την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, η Δανία θα αντιμετωπίσει την (2η στον Α' όμιλο) Ουαλία, στις 26 Ιουνίου, στο Άμστερνταμ.

Σημειώνεται ότι η Δανία ισοβάθμησε με Φινλανδία και Ρωσία, καθώς όλοι έχουν από μία νίκη (και τρεις βαθμούς). Ωστόσο οι Δανοί έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων, με τους Φινλανδούς να πλασάρονται στην 3η θέση και να αναμένουν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, προκειμένου να δουν εάν θα προκριθούν και αυτοί στη φάση των νοκ-άουτ.

Από την πλευρά τους οι Βέλγοι, με τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, πήραν την πρωτιά στον όμιλο και αναμένουν να μάθουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στις 27 Ιουνίου, στη Σεβίλη.

Ακολουθεί η τελική βαθμολογία του Β' ομίλου:

UEFA


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …