Στο Ηράκλειο ο Αλ. Τσίπρας - Επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

imageonline

Επαφές με τοπικούς φορείς πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της περιοδείας του στην Ανατολική Κρήτη.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου όπου μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων. 

Ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του εξέφρασε τους φόβους του για την πορεία της υγειονομικής κρίσης καθώς και για τις συνέπειές της που δεν είναι άλλες από την οικονομική κρίση.

Παράλληλα, μίλησε για λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης που θα έχουν αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία που δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

imageonline

Όπως υπογράμμισε, τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκαλούν συνθήκες ασφυξίας στην οικονομία ενώ παράλληλα εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως «η κυβέρνηση επιχειρεί διάλυση των εργασιακών σχέσεων με την κατάργηση του 8ωρου και την θεσμοθέτηση του 10ωρου».

Σημειώνεται ότι στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα Μικρού Κούλε.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …