Ένταση στην Ευελπίδων: Πήγαν να λιντσάρουν τον γυναικοκτόνο της Δάφνης

Ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος της Δάφνης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για παράνομη οπλοφορια-οπλοχρησία.

Κατά τη μεταφορά του καθ΄ομολογία δολοφόνου στην Ευελπίδων, συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο με μπουκάλια, καφέδες και μπουνιές και προς στιγμή προκλήθηκε μεγάλη ένταση.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας, όπως καταγράφηκε στις κάμερες, ήταν ελλιπή, ιδιαίτερα σε σχέση με εικόνες από άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων εγκλημάτων, όπως η μεταφορά του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος, αφότου σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του, πήγε στην αστυνομία για να ομολογήσει το έγκλημά του, λέγοντας ότι την δολοφόνησε επειδή τη ζήλευε.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με δύο χτυπήματα στο λαιμό, από μαχαίρι 28 εκατοστών, ενώ πιθανότατα εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν πρόλαβε να καταλάβει την επίθεση. 

Η υπόθεση έχει πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όχι μόνο επειδή πρόκειται για την έκτη γυναικοκτονία τους τελευταίους επτά μήνες, αλλά και γιατί η ΕΛ.ΑΣ. είναι εξαιρετικά εκτεθειμένη μετά την αποδεδειγμένη αδιαφορία αστυνομικών να μεριμνήσουν σε κλήση για βία που δεχόταν η άτυχη γυναίκες μερικές ημέρες πριν τη δολοφονία της.

Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει και εισαγγελική έρευνα εις βάρος τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …