Πύρινα μέτωπα σε Εύβοια, Μάνδρα και Χαλκιδική

Φωτογραφία αρχείου

EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές σε τρία σημεία της χώρας, με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να βρίσκονται επί τόπου, προσπαθώντας να τις θέσουν άμεσα υπό έλεγχο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φωτιές δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές. 

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή Μίστρος του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας. H φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και καίει δασική έκταση σε δύσβατο σημείο. 

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν και υπάρχει αισιοδοξία που θα ελεγχθεί η φωτιά πριν από τη δύση του ηλίου. Στο μέτωπο επιχειρούν 40 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 6 ελικόπτερα, 4 αεροσκάφη και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Επιχειρούν επίσης, εθελοντές και υδροφόρες του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην τοποθεσία Γκίνη δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής. Η φωτιά καίει πουρνάρια και χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Στο έργο κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Παρθενώνας στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πιο συγκεκριμένα επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 2 ελικόπτερα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …