Η καλύτερη εποχή για ένα ονειρεμένο Σ/Κ σε ένα ξεχωριστό νησί των Κυκλάδων

Στη Σίφνο θα βρεις όλη τη διακριτική γοητεία των Κυκλάδων, υπέροχες παραλίες, γραφικά ψαροχώρια, αλλά και άφθονα μονοπάτια για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να χαθείς στην καρδιά του αρχέγονου Αιγαίου.

Χαζεύεις τη φεγγαράδα από το μοναστήρι της Χρυσοπηγής, χάνεσαι στα σοκάκια του Κάστρου, βουτάς στο απίθανο γαλάζιο από τα βράχια της Παναγιάς Πουλάτης, χαλαρώνεις βολτάροντας στα κοσμοπολίτικα καλντερίμια της Απολλωνίας, ιδρώνεις στην ανηφορική στράτα για τον Προφήτη Ηλία…

Σίφνος

Θοδωρής Αθανασιάδης / www.viewsofgreece.gr

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr ανιχνεύουμε βήμα προς βήμα κάθε γωνιά της μικρής, αλλά πανέμορφης Σίφνου, κολυμπάμε σε μοναχικά ακρογιάλια, περπατάμε σε  υπέροχα μονοπάτια, απολαμβάνουμε την τοπική κουζίνα στις πιο όμορφες νησιώτικες γωνιές. 

Επειδή λοιπόν όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι και ο κάθε τόπος έχει τη δικιά του ταυτότητα, ενημερωθείτε υπεύθυνα για το πως θα πάτε, τι θα δείτε, τι να αποφύγετε, τι δεν θα πρέπει να χάσετε. Περισσότερα εδώ https://viewsofgreece.gr/sifnos-apotheosi-ton-kykladon/ 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις σχετικά με τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει …