Συνάντηση Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Συζητήθηκε τόσο η στρατηγική σχέση των δύο χωρών όσο και οι προοπτικές για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς των επενδύσεων, της ενέργειας και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η στρατηγική σχέση των δύο χωρών και οι προοπτικές για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς των επενδύσεων, της ενέργειας και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. 

Μητσοτάκης

Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Μητσοτάκης

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Μπούμεραγκ το πάγωμα εξαγωγών στο Ισραήλ;

Αιφνιδίασε τους Τούρκους εμπόρους η απόφαση Ερντογάν να παγώσει τις εξαγωγές προς το Ισραήλ. Τώρα …