Ραγκούσης: Άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Όπως δηλώνει ο Γιάννης Ραγκούσης, για το συμβάν τον ενημέρωσε η κατατρομαγμένη μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα

Στην καταγγελία ότι δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού του στην Πάρο, και μπήκαν μέσα στην αυλή, προχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως δηλώνει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, για το συμβάν τον ενημέρωσε η κατατρομαγμένη μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα.

"Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαΐου 2024 για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα …