Ερντογάν: Στα κατεχόμενα για τα εγκαίνια terminal σε αεροδρόμιο

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Kibris postasi, τόσο το terminal όσο και ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης, δεν είναι εξ ολοκλήρου έτοιμα

Παρών στα εγκαίνια του νέου terminal του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, στις 18 Απριλίου, στα κατεχόμενα της Κύπρου αναμένεται να είναι ο Τούρκος προεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπων αναφέρει η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Kibris postasi, ο Τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί στην κατεχόμενη πλευρά του νησιού και θα παρεβρεθεί στις εκδηλώσεις για την επέκταση του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ωστόσο, το terminal δεν είναι έτοιμο, όπως και ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης του νέου σταθμού.

Παρόλα αυτά, ο Ερντογάν θέλει να αποδώσει ένα ακόμη έργο και δη στην κατεχόμενη Κύπρο, ώστε να ωφεληθεί ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τράπεζα Πειραιώς: Μέρισμα για πρώτη χρονιά μετά από 16 χρόνια

Η Τράπεζα Πειραιώς θα καταβάλει μέρισμα σε μετρητά στους μετόχους της, ποσού περίπου 80 εκατ. …