Και άλλη συνάντηση με κυβερνητικό παράγοντα υποστηρίζει ότι είχε ο Χρήστος Τζανερρίκος

Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου αρνείται να αποκαλύψει το όνομα του και τον τόπο της συνάντησης

Της Ιωάννας Μάνδρου

Συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα αναφέρει ότι είχε ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερρίκος, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, δικαστικός σχηματισμός που θα κρίνει την εκλογική τύχη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και όλων των πολιτικών κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις επικείμενες εκλογές.
 
Ο Χρήστος Τζανερρίκος, εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, την οποία επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφέρει, ότι είχε συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Τζανερρίκο, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη, ενώ αναφέρει ότι του προτάθηκε μετά την αφυπηρέτηση του θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή.
 
Ωστόσο, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν επιθυμεί, όπως ρητώς επισημαίνει, απαντώντας δημοσιογραφική ερώτηση, να αποκαλύψει ούτε την ταυτότητα και τα στοιχεία του εν λόγω κυβερνητικού παράγοντα, ούτε το σημείο που έγινε η επίμαχη συνάντηση.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης -Ερντογάν: Καλύτερα να μιλάμε παρά να είμαστε με το δάκτυλο στην σκανδάλη

Αναφερόμενος στην μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί την χαρακτήρισε ως προκλητική ενέργεια και …