Μητσοτάκης: Οδηγός μου ήταν πάντοτε η σθεναρή υπεράσπιση της πατρίδας

Στο βίντεο παρουσιάζονται η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν, η ομιλία του στο Κογκρέσο, οι επαφές του με τον Εμανουέλ Μακρόν και άλλους επισήμους, ο φράχτης του Έβρου και τα νέα μαχητικά Rafale

«Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή. Να δυναμώνει τη φωνή της στο εξωτερικό. Να υπερασπίζεται με σθένος τα συμφέροντα της Πατρίδας μας. Και αυτό το καθήκον ήταν πάντα ο οδηγός μου» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με αυτοπεποίθηση», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραθέτοντας βίντεο της ΝΔ. Στο βίντεο παρουσιάζονται η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν, η ομιλία του στο Κογκρέσο, οι επαφές του με τον Εμανουέλ Μακρόν και άλλους επισήμους, ο φράχτης του Έβρου και τα νέα μαχητικά αεροσκάφη Rafale. 

«Η Ελλάδα σήμερα έχει συνάψει συμφωνίες που ενισχύουν την ασφάλειά της με Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο και ΗΑΕ. Εκπροσωπείται επάξια στο εξωτερικό και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προστατεύει τα σύνορά της. Εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της. Οριοθετεί τις ΑΟΖ της. Επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά» αναφέρεται στο βίντεο.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2024-2025. Αιτήσεις δικαιούχων

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται …