Καϊλή: «Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να μείνω σπίτι με την κόρη μου»

Την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι περιμένει από ώρα σε ώρα η Εύα Καϊλή - Οπως δήλωσε στη la Republica, θα μείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αθωότητά της

Το αργότερο τη Δευτέρα του Πάσχα, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, και προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate ( «Καταργκέιτ») αναμένεται να αποφυλακιστεί με το λεγόμενο «βραχιολάκι». 

Διαβάστε σχετικά: Θέμα χρόνου η επιστροφή της Εύας Καϊλή στο σπίτι της – Γιατί θα μένει χωριστά από τον σύντροφό της

Η ίδια περιμένει με «ανυπομονησία» αυτή τη στιγμή για να βρεθεί με την κόρη της ενώ, όπως δήλωσε στη La Republica, θα μείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αθωότητά της. 

«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να μείνω σπίτι με την κόρη μου. Όλη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την έχω δει μόνο δύο φορές το μήνα Θα μείνω στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά. 
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κάλεσμα: ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Τετάρτη 1η Μάη στην απεργία και στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις

Δεν είναι αργία, είναι απεργία: Μαχητική εργατική Πρωτομαγιά Στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος η …