Απάντηση Οικονόμου σε Μάντζο: «Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις»

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου

Ο Γιάννης Οικονόμου έδωσε τη δική του απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος νωρίτερα επιτέθηκε στον κ. Οικονόμου κάνοντας λόγο για «κατάντια» του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.

ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει.

Η απάντηση του κ. Οικονόμου έρχεται αφότου ο κ. Μάντζος ανήρτησε στο Twitter, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να τραγουδάει στην είσοδο καταστήματος συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακρίβεια καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ολιγωρεί

«Οι πολίτες βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να απομειώνεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Επίθεση …