Σκέρτσος για εκπρόσωπο ΜέΡΑ25: Η χώρα δεν αντέχει δεύτερη συμφορά

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου πρέπει να κόψει την όρεξη σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν τη ζημιά που δεν κατάφεραν να κάνουν το 2015», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 για τις τράπεζες σχολιάζει ο Άκης Σκέρτσος

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: 

«Την ίδια μέρα που η Eurostat/ΕΛΣΤΑΤ αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει μπει σε ένα μονοπάτι δημοσιονομικής υπευθυνότητας και δυναμικής ανάπτυξης της οικονομίας, με τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους στην ΕΕ, διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης του ΑΕΠ από την υπόλοιπη ευρωζώνη και μικρό πρωτογενές πλεόνασμα ένα χρόνο νωρίτερα του αναμενόμενου, βλέπουμε εικόνες από το κοντινό μέλλον με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜΕΡΑ25 για κλείσιμο τραπεζών σε περίπτωση που δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας «προοδευτικής διακυβέρνησης» με ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 και λοιπές πρόθυμες «προοδευτικές» δυνάμεις. 

Η χώρα δεν αντέχει «δεύτερη φορά στη συμφορά». Η κάλπη της 21ης Μαΐου πρέπει να κόψει την όρεξη σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν τη ζημιά που δεν κατάφεραν να κάνουν το 2015».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αντέχει η ΕΕ νέα διεύρυνση προς τα ανατολικά;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θέτει ξανά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της διεύρυνσης, 20 χρόνια …