Βορίδης στον ΣΚΑΪ 100,3: Επί ΝΔ η χώρα κέρδισε πολλές θέσεις στον Δείκτη Διεθνούς Διαφάνειας

«Ποτέ δεν διανοήθηκε κανείς από εμάς να πει ότι επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης προέβη σε μία κακοποιητική συμπεριφορά, αυτό ισχύει για όλους στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα έπεσε επτά μονάδες στον Δείκτη Διεθνούς Διαφάνειας, για την αντίληψη που έχουν οι πολίτες για τη διαφθορά στη χώρα τους. Επί ημερών ΝΔ, η χώρα κέρδισε τις επτά θέσεις που είχε χάσει και κέρδισε και 13 παραπάνω» ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο κ. Βορίδης επέκρινε τη στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία ηθική αντίληψη που τον διακατέχει περί υπεροχής της Αριστεράς.

«Ποτέ δεν διανοήθηκε κανείς από εμάς να πει ότι επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης προέβη σε μία κακοποιητική συμπεριφορά, αυτό ισχύει για όλους στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Συνεχίζεται η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο ΚΕΦΟΚ Αττικής

Από σήμεεα μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ Α' Αθηνών, Δ' Αθηνών, …