Τσαπανίδου: Τρία αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή για πλουραλισμό και διαφάνεια

Αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του κόμματος, θα καταθέσει τρία αιτήματα στην Διακομματική Επιτροπή που αφορούν τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών καθώς και το χρόνο προβολής των κομμάτων

Τρία αιτήματα στην Διακομματική Επιτροπή και συγκεκριμένα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, θα καταθέσει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου.

«Δημοκρατία σημαίνει διαφάνεια, πλουραλισμός και ισοτιμία στην εκπροσώπηση των κομμάτων στα Μέσα Ενημέρωσης. 
Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα καταθέσει αύριο τρία αιτήματα στη Διακομματική Επιτροπή», σημειώνει η εκπρόσωπο του κόμματος και προσθέτει: Πρώτον, να διεξαχθούν δυο τηλεμαχίες σε εθνική εμβέλεια. Μια με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών, αλλά και μια δεύτερη μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Δεύτερον, να τηρηθεί αυστηρά ισότιμος χρόνος κάλυψης των θέσεων των κομμάτων σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. 
Τρίτον, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να υπηρετήσουν με διαφάνεια το έργο τους αναρτώντας από εδώ και στο εξής τα πρωτογενή και αστάθμητα δεδομένα των ερευνών τους».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη …