Δημοσκόπηση Alco: Στο 6,2% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 31,6%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,4% και το ΠΑΣΟΚ με 8,9%

Στο 6,2% βρίσκεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 31,6% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,4%, το ΠΑΣΟΚ με 8,9%, το ΚΚΕ με 6,1% η Ελληνική Λύση με 3,8%, το Μέρα25 με 3,7% και  το κόμμα Έλληνες με 3,2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 11,2%.

Στην ερώτηση αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα λέει το 43%, καλύτερα το 24% και ίδια το 26% ενώ δεν ξέρω, δεν απαντώ λέει ένα 7%.

Στην ερώτηση για το αν απλή αναλογική αποτελεί για εσάς ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας ναι λέει το 25%, όχι το 57% και δξ/δα το 18%.

Στο ερώτημα για αν θα πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή στον Αλέξη Τσίπρα για να κυβερνήσουν το 36% λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 26% στον Αλέξη Τσίπρα και σε κανέναν από τους δυο το 32%.

Δημοσκόπηση

Όσο για το αν μετά τις εκλογές υπάρχει δυνατότητα κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή νέες εκλογές το 62% ζητά νέες εκλογές και το 26% κυβέρνηση συνεργασίας ενώ το 12% δξ/δα.

Δημοσκόπηση

Επίσης, στο ερώτημα για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ25 ή νέες εκλογές το 51% ζητά νέες εκλογές, το 37% συμφωνεί με μια κυβέρνηση συνεργασίας και το 12% δξ/δα.

Δημοσκόπηση

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

«Τόλμησε σήμερα, αντί να σιωπήσει για τις πράξεις και τις παραλείψεις του κόμματός του, να …