Σκέρτσος στον ΣΚΑΪ: Τι δήλωσε για Τσίπρα, Βαρουφάκη και debate

«Όλα τα κόμματα να εκπροσωπηθούν σε μία τηλεμαχία και να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να γίνει κατανοητό στους πολίτες ότι η συνεργασία των ηττημένων κρύβει κινδύνους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας ότι η συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη έφερε ένα τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες και άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: 

«Ο Τσίπρας δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του. Αυτά που κάνει είναι βγαλμένα από υτο εγχειρίδιο των δημαγωγών και του τραμπισμού».

Αναφερόμενος στην πρόταση για debate μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε: 

«Όλα τα κόμματα να εκπροσωπηθούν σε μία τηλεμαχία και να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να γίνει κατανοητό στους πολίτες ότι η συνεργασία των ηττημένων κρλυβει κινδύνους, ένα σχέδιο Δήμητρα. Ο κ. Βαρουφάκης είναι δυνάμει συνεργάτης του Τσίπρα. Η συνεργασία Τσίπρα - Βαρουφάκη έφερε τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες».

«Μπροστά στην πολιτκή λαιμαργία να ανακαταλάβουν την εξουσία, είναι ικανοί να ανασύρουν τις χειρότερες όψεις του κυβερνητικού τους βίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για τερατογενέσεις δεν είναι αστείο, είναι επικίνδυνο».

 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνταξιούχοι: Ποιοι μη μισθωτοί εξαιρούνται από την καταβολή πόρου για ΕΦΚΑ

Τι ισχύει για κάθε περίπτωση - Αναλυτικός κατάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις Του Χρυσόστομου Τσούφη …