Γρίφος με το κόμμα Κασιδιάρη

Ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αναμένεται να ηγηθεί τελικά του κόμματος «ΕΑΝ» λαμβάνοντας μέρος κι εκείνος μέρος στην εκλογική αναμέτρηση

Αύριο τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για την δήλωση ονόματος και εμβλήματος κομμάτων στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου όπου και αποτελεί γρίφος αν το κόμμα που ίδρυσε ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές. 

Την ίδια στιγμή όπως ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, θα ηγηθεί του κόμματος «ΕΑΝ» λαμβάνοντας μέροςστην εκλογική αναμέτρηση.

Σε περίπτωση που ο Ηλίας Κασιδιάρης καταθέσει αίτημα συμμετοχής, εκεί θα κριθεί σύμφωνα με την Ιωάννα Μάνδρου και η αποτελεσματικότητα του πρόσφατου νόμου της κυβέρνησης που απαγορεύει σε καταδικασμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής να μετέχουν στην εκλογές. 

Επιπλέον, αν ο κ. Κανελλόπουλος θελήσει να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά έχει στον σχηματισμό του στελέχη της Χρυσής Αυγής, το δίλημμα είναι αν μπορεί ο Αέριος Πάγος να το θέσει εκτός εκλογικής κούρσας.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …