Άκαρπη η συνεδρίαση της Διακομματικής για τις εκλογές

Νέα συνεδρίαση ορίσθηκε για το πρωί του Σαββάτου

Άκαρπη απέβη η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τις εκλογές, αφού όλα τα κόμματα ζήτησαν ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να γίνουν δύο, με τη δεύτερη να είναι «μονομαχία» Μητσοτάκη- Τσίπρα. Μπροστά σ' αυτή τη διαφωνία, αποφασίστηκε να συνεδριάσει εκ νέου η διακομματική το πρωί του Σαββάτου και εκεί να συζητηθούν αναλυτικά οι κανόνες διεξαγωγής της τηλεμαχίας όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να επέμεινε και στον όρο που έχει θέσει ώστε να δημοσιεύονται τα αστάθμητα πρωτογενή στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες,  η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, δέχθηκε το αίτημα να υπάρξει παραίνεση προς τα τηλεοπτικά κανάλια για ισονομία.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στα Επιτηρητικά Φυλάκια Στρογγύλης και Ρω

Ευχές με στελέχη του υπουργείου και οπλίτες αντάλλαξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Ο Υπουργός Εθνικής …