Νέα Δημοκρατία: «Amber alert - Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ»

«Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση» αναφέρει η ΝΔ

Ανακοίνωση με τίτλο «Amber alert - Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ» εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο όσον αφορά το υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη όσο και την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι ο Θάνος Πλεύρης.

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ΝΔ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έξι στις 10 επιχειρήσεις δηλώνουν ζημιές ή μηδενικά κέρδη - Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που δήλωσαν μηδενικά κέρδη βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2013 …