Μητσοτάκης: Το Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για αύριο, Τρίτη 2 Μαΐου

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας David Hurley, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει στις 08:50 συνέντευξη στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος».

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας David Hurley, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 13:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει στο γεύμα που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν του Γενικού Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 17:00 ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με πολίτες με θέμα την υγεία, στο Ωδείο Αθηνών.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …