Πλεύρης: Η ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχθηκε

"Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδίκασουν" αναφέρει αιχμηρά ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του 

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη μόνο από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που στοχοποιούνται» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο λογαριασμό του στο Twitter, μετά την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε την Κυριακή στα Πετράλωνα. 

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδίκασουν» αναφέρει αιχμηρά ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του. 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …