ΗΠΑ: Με πτώση άνοιξε η Wall Street - Υποχωρούν οι τραπεζικές μετοχές

Παρά την εξαγορά της First Republic από την JPMorgan, την Δευτέρα, που είχε ως στόχο να αμβλύνει την τραπεζική κρίση, εμφανίζονται νέες αναταράξεις στον τομέα.

Με απότομη πτώση άνοιξε η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι επενδυτές εμφανίζονται ανήσυχοι για την τύχη των περιφερειακών αμερικανικών τραπεζών.

Γύρω στις 18.15 (ώρα Ελλάδας) ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρούσε κατά 1,59%, ο δείκτης Nasdaq κατά 1,46% και ο Standard & Poor’s 500 κατά 1,65%.

Παρά την εξαγορά της First Republic από την JPMorgan, την Δευτέρα, που είχε ως στόχο να αμβλύνει την τραπεζική κρίση, εμφανίζονται νέες αναταράξεις στον τομέα. Μεταξύ άλλων, η μετοχή της περιφερειακής τράπεζας PacWest υποχωρεί κατά 40% και εκείνη της Western Alliance κατά 20%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …