Χατζηδάκης: Η εργασιακή πολιτική της κυβέρνησης έριξε την ανεργία στο 10,9% το Μάρτιο

«Δεν έτυχε, πέτυχε! Και, για να συνεχιστεί αυτή η τάση, πρέπει να εκλεγεί μία σοβαρή και αποτελεσματική κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Χατζηδάκης

«Στο 10,9% η ανεργία τον Μάρτιο από 17,5% το καλοκαίρι του 2019» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και διερωτάται «πόσες μονάδες παρακάτω πρέπει να πέσει, για να παραδεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η εργασιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική;».

«Δεν έτυχε, πέτυχε! Και, για να συνεχιστεί αυτή η τάση, πρέπει να εκλεγεί μία σοβαρή και αποτελεσματική κυβέρνηση. Τίποτα δεν θα γίνει αυτόματα!» τονίζει ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …