Χαλαρή κουβέντα Τσίπρα με δημοσιογράφους λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Η συζήτηση περιεστράφη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε, αλλά και στον τελικό του μπάσκετ αύριο το απόγευμα. Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία

Στο καθιερωμένο γεύμα με δημοσιογράφους, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Αντζολέτος, σε χαλαρό κλίμα ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με δημοσιογράφους, τους ευχαρίστησε που κάλυψαν όλη την προεκλογική περίοδο και η συζήτηση περιεστράφη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε, αλλά και στον τελικό του μπάσκετ αύριο το απόγευμα.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε μάλιστα ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα και έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία Πειραιώς - Dimand

Η εν λόγω συνεργασία αφορά αρχικά στην υλοποίηση τεσσάρων έργων ανάπτυξης ακινήτων Στη σύναψη στρατηγικής …