Εκλογες- Σκέρτσος για exit poll: «Σαφής νίκη της ΝΔ»

«Πρόκειται για σαφή ανανέωση της εντολής για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές» τόνισε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
 

Για «σαφή νίκη της ΝΔ» έκανε λόγο ο κυβερνητικος εκπρόσωπος μετά την ανακοίνωση του exit poll, που δίνει στη Νέα Δημοκρατία από 36% έως 40%

«Πρόκειται για σαφής ανανέωση της εντολής για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία» τόνισε ακόμα ο Άκης Σκέρτσος. 

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Τα exit polls δείχνουν μία σαφή νίκη, μία ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και θα περιμένουμε φυσικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει τη δική του δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων».

Ακολούθως δεχόμενος πιέσεις για περαιτέρω σχόλια τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει. «Αποτελούν ενδείξεις τα exit polls θυμίζω. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …