Δένδιας: Ζούμε ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β´ Αθηνών, για την πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και την πρόταση την οποία τους κατέθεσα», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών

Τους πολίτες που τον ψήφισαν ευχαριστεί με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κάνοντας λόγολ για «ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα».

«Απόψε ζούμε ένα μεγάλο βράδυ. Ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία. Ένα μεγάλο βράδυ για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς την ελληνική κοινωνία για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β´ Αθηνών, για την πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και την πρόταση την οποία τους κατέθεσα.

Με τη δική τους ψήφο, με τη δική τους εμπιστοσύνη με ανέδειξαν πάλι πρώτο βουλευτή τους και πρώτο βουλευτή σε σταυρούς προτίμησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πάμε Μπροστά. Πάμε Δυνατά», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …