Τσαπανίδου: Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ

 «Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη. Ας το έχουν υπ' όψιν τους», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Σκέρτσου, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ», απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ , Άκη Σκέρτσου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην ήττα όχι με περισσότερη δημοκρατία αλλά με λογοκρισία».

«Και δεν θα της δώσει πλέον άλλες αφορμές για χυδαία διαστρέβλωση των θέσεών του. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη.
Ας το έχουν υπ' όψιν τους», πρόσθεσε η κ. Τσαπανίδου. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …