Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Φθηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα

Για βολικό προεκλογικό αφήγημα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει ότι είναι «εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός ο δρόμος που επιλέγει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για φθηνά προεκλογικά παιχνίδια με την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε όσα καταλόγισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι κ. Τσίπρας είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά για τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου στην Ροδόπη, είχε ενημερωθεί για το γεγονός ότι το τουρκικό προξενείο έκανε εκστρατεία υπέρ των δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Είχε ενημερωθεί απόλυτα για το γεγονός ότι το τουρκικό Προξενείο έκανε ουσιαστικά προεκλογική εκστρατεία υπέρ δύο συγκεκριμένων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά το μήνυμα ήταν σαφές: 'αυτούς τους δύο μην τους ξαναβάλεις στα ψηφοδέλτια. Υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι της μειονότητας'» είπε ο κ. Μητσοτάκης το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στη δήλωση Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να παίζει φτηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, επιστρατεύοντας αυτή τη φορά στην προεκλογική αρένα ακόμη και την ΕΥΠ. 

Δεν μας κάνει εντύπωση. 

Ήταν ο Πρωθυπουργός που έβαλε την ΕΥΠ να παρακολουθεί το μισό πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν θα την έβαζε να του φτιάξει ένα βολικό προεκλογικό αφήγημα; Αυτός ο δρόμος όμως είναι εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός. Όποιος τον επιλέγει αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη.

Και μια υπενθύμιση: Η αδελφή του κ. Μητσοτάκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που σήμερα εκβιάζει ωμά τους μειονοτικούς ότι δεν θα περάσουν καλά αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, το 2012 κατήλθε στις εκλογές με δικό της κόμμα. Έλαβε πανελλαδικά 2,56%  αλλά στη Ροδόπη 18%.

Ήταν άραγε η εκλεκτή του τουρκικού προξενείου; Είχε κάνει κάποια συναλλαγή με τον Ερντογάν; Διέπραξε κάποια προδοσία απέναντι στο έθνος;

Ντροπή!»
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …