Qatargate - Συνήγοροι Καϊλή: Δεν συμμετέχει σήμερα στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου

Είχε γίνει γνωστό ότι η κ. Καϊλή θα επέστρεφε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο

Η Εύα Καϊλή δεν συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για «προσωπικούς αντικειμενικούς λόγους που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν» αναφέρουν με δήλωσή τους, οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.
 
Ειδικότερα, οι κ. Δημητρακόπουλος και Μαρί σημείωσαν: «Προσωπικοί αντικειμενικοί λόγοι της κ. Εύας Καϊλή, που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, δεν της επιτρέπουν να παραστεί σήμερα στην συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο».

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η κ. Καϊλή θα επέστρεφε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κάλεσμα: ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Τετάρτη 1η Μάη στην απεργία και στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις

Δεν είναι αργία, είναι απεργία: Μαχητική εργατική Πρωτομαγιά Στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος η …