Πάτρα (έκτακτο): Αφαίρεσε τη ζωή του συμβασιούχος του Δήμου Πατρέων και πατέρας δύο ανήλικων τέκνων;

Μια δυσάρεστη πληροφορία έχει φτάσει από την Πάτρα στα ειδησεογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες, η οποία θέλει 53χρονο άνδρα και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή λένε φίλοι και γνωστοί, ενώ συνάδελφοί του συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων αναφέρουν ότι εκτός από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν αντιμέτωπος και με το φάσμα της ανεργίας. Ήταν ένας από τους π. συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων.

"Τον κάλεσαν για δουλειά για δύο εβδομάδες τον περασμένο μήνα και μετά τον έδιωξαν. Δεν ξέρω τι έγινε και τον σταμάτησαν έτσι ξαφνικά. Είχε κερδίσει ένα δικαστήριο μας είπε. Είχε πρόβλημα από παλιά υγείας αλλά το είχε ξεπεράσει", μας ανέφερε γείτονάς του.

Ο άτυχος άνδρας ήταν εργαζόμενος παλιότερα και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Tele Time που έκλεισε και από τους ένθερμους φιλάθλους της Παναχαϊκής, με συμμετοχή στα κοινά και την κοινωνία. Τελευταία εργαζόταν ως συμβασιούχος στον Δήμο και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Θλίψη στην Πάτρα, στον κόσμο των media και των φιλάθλων της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις σχετικά με τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει …