Debate: Δεν συμφώνησαν νέα μέρα διεξαγωγής οι εκπρόσωποι των κομμάτων

Νωρίτερα, στη συνεδρίασή τους, οι εκπρόσωποι των κομμάτων είχαν συμφωνήσει στην αναβολή του debate που είχε ορισθεί για σήμερα το βράδυ

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνεδρίαση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αφού μετά τη συμφωνία για την αναβολή του debate που είχε ορισθεί για σήμερα δεν κατέληξαν σε συμφωνία για νέα μέραΗ ΝΔ πρότεινε η τηλεμαχία να διεξαχθεί το Σάββατο, καθώς είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή διακαναλική συνέντευξη του κ.Μητσοτάκης, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα ζητούσαν να γίνει την Κυριακή, ενώ κατηγορούν τη ΝΔ για το αδιέξοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα,  λέει πως τη διακαναλική συνέντευξη μπορούσε να τη κάνει άλλη μέρα ωστόσο προτιμά ο κ. Μητσοτάκης το μονόλογο από το δημοσιο διάλογο. 

Σύμφωνα με τον γραμματέα  του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, από τη συζήτηση προέκυψε ότι οι εκπρόσωποι τεσσάρων κομμάτων πλην της Ελληνικής λύσης συμφώνησαν ότι δεν μπορεί να γίνει το σημερινό debate.

Στον διάλογο που ακολούθησε, συμπλήρωσε ο κ.Σταυριανουδάκης, η ΝΔ πρότεινε εναλλακτική ημερομηνία το Σάββατο. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ κόμματα ήταν ανελαστικά και αντιπρότειναν Κυριακή, ενώ υπήρχε και η Ελληνική Λύση που δεν είχε πρόβλημα για οποιαδήποτε ημέρα.

«Όλοι συμφώνησαν πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο από Δευτέρα και μετά να γίνει τηλεμαχία δεδομένου ότι πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές» κατέληξε ο κ. Σταυριανουδάκης. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Επισκέφθηκε φυλάκια στο Καστελλόριζο

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την …