Παιχνίδι με το πρόγραμμά της έβγαλε η Νέα Δημοκρατία

Το κόμμα της Πειραιώς λάνσαρε λοιπόν ένα παιχνίδι με το όνομα «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game»

Ακόμα και παιχνίδι δημιούργησε η ΝΔ προεκλογικά προκειμένου να προσελκύσει όλες τις ηλικίες των ψηφοφόρων και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας με τους πολίτες. 

Το κόμμα της Πειραιώς λάνσαρε λοιπόν ένα παιχνίδι με το όνομα «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game».

Στο παιχνίδι αυτό ο παίκτης καλείται να ξεπεράσει κάποια εμπόδια και να «πιάσει» το λογότυπο της ΝΔ, ώστε να περάσει την πίστα και να ξεκλειδώσει μια πτυχή του προγράμματος του κόμματος.

«Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!» αναφέρει το κόμμα. 

Μπορείτε να παίξετε μέσω laptop ή desktop στο game.nd.gr.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Σαφάρι» ελέγχων από την ΑΑΔΕ το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ, για το σύνολο του τρέχοντος έτους επιδιώκεται η …