Μητσοτάκης στο Tik Tok: Το… GRWM, ο ενθουσιασμός για ένα σκυλάκι και τα ντολμαδάκια 

Είναι το τελευταίο βίντεο από τα παρασκήνια αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 

«GRWM» δηλαδή «Get Ready With Me» στη... διάλεκτο του Tik Tok είναι το μήνυμα του νέου χιουμοριστικού βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι το τελευταίο βίντεο από τα παρασκήνια αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
 
Το βίντεο περιλαμβάνει τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας τις επισκέψεις και περιοδείες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε Αμφιλοχία, Πάτρα, Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει τις σημειώσεις, το μαντήλι, τη χτένα και το νερό που έχει μαζί του στο αυτοκίνητο, σχολιάζει χιουμοριστικά ότι «πάντα πάνε στο πίσω αυτοκίνητο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, έχει πιο σκούρο χρώμα μάλλον», ενθουσιάζεται με ένα πανέμορφο σκυλάκι, κάνει αναφορές ξανά στον μικρό Φαίδωνα - καθώς και ο ίδιος πήγε να πέσει όταν ανέβηκε σε εξέδρα - και κάνει ερώτηση κουίζ για το αγαπημένο του φαγητό, τα... ντολμαδάκια.

Αυτό το βίντεο στο Tik Tok είναι ο ορισμός του «Watch till the end» αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα. 

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη …