Ο καφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντωνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από τη Χαλκιδική και, λίγο πριν την απογευματινή του ομιλία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, έκανε μια στάση για να συνομιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Τσαπατάκη

Kαφέ με τον Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη και αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντώνη Τσαπατάκη ήπιε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από τη Χαλκιδική και, λίγο πριν την απογευματινή του ομιλία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, έκανε μια στάση για να συνομιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Στον χώρο βρέθηκε και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, αλλά και ο Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος συμμετείχε στην κουβέντα.

*Πηγή φωτογραφίας Thestival.gr

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …