Πάτρα: Υπό βροχή ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου ψήφισε ακριβώς στο ίδιο εκλογικό τμήμα που είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Στο 538ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Πατρών, το οποίο στεγάζεται στο 2ο γυμνάσιο της πόλης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.  

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος καθώς στο εκλογικό κέντρο φιλοξενείται στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο είχε φοιτήσει και πριν από πολλά χρόνια ο παππούς του Γεώργιος Παπανδρέου. 

«Η Δημοκρατία απειλείται. Απειλείται από τη συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και ΜΜΕ στα χέρια των λίγων. Απειλείται από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν, μας παρακολουθούν καθημερινά. Απειλείται από τη φτωχοποίηση, τις τεράστιες ανισότητες, την κλιματική αλλαγή αλλά και τις δημαγωγικές αντιδράσεις των πολώσεων και του αυταρχισμού», δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Σήμερα κάνουμε το δημοκρατικό μας καθήκον και με την ψήφο μας επιλέγουμε εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Αλλά, η Δημοκρατία δεν είναι μόνο ένα εκλογικό σύστημα. Η Δημοκρατία είναι ο καθημερινός μας πολιτισμός. Η Δημοκρατία είναι η φωνή του πολίτη κάθε μέρα. Γι' αυτό και από αύριο, συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Δημοκρατία», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.  

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με ζημία 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 η ρωσική Gazprom

Οι ζημιέ της Gazprom έφτασαν στα 6,84 δισ. δολ.  Ζημιές για πρώτη φορά σε διάστημα …