Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινούν άμεσα οι διεργασίες για πρόεδρο και κεντρική επιτροπή

Θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα το Εκτελεστικό γραφείο, στη συνέχεια η πολιτική γραμματεία και η κεντρική επιτροπή

Ξεκινάνε άμεσα οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να προκαθοριστεί το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου και μελών κεντρικής επιτροπής του κόμματος από τη βάση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κομματικές πηγές, θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα το Εκτελεστικό γραφείο, στη συνέχεια η πολιτική γραμματεία και η κεντρική επιτροπή.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα, παρ' ότι υπήρξε μία παραφιλολογία και «παρουσίαση» ονομάτων πριν τις εκλογές.

Ωστόσο, αφενός δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη, αφετέρου, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών, αναφέρθηκε σε «έναν μεγάλο κύκλο που έκλεισε» και σε «έναν καινούργιο που ανοίγει», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να επιχειρήσει μία εκ βάθρων αλλαγή στη δομή λειτουργίας και στον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ανακάμψει και να επανέλθει ως πρόταση στην κοινωνία.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Επισκέφθηκε φυλάκια στο Καστελλόριζο

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την …