Νίκος Παππάς: Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια - Διάφορες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζαν απόλυτα

«Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι αυτό το περιβάλλον δεν είναι τόσο αγνό και αθώο. Είναι λίγο τοξικό για εμένα» σχόλιασε για την πολιτική

«Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε εάν θα το κάνω» δήλωσε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στο αν θα κατέβει στην πολιτική. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι θα διεκδικούσε τον Δήμο Αθηναίων έχοντας την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο τόνισε ότι «διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα». 

Αναλυτικά μιλώντας για την ενασχόλησή του με την πολιτική είπε ότι «ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε δηλαδή. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι αυτό το περιβάλλον δεν είναι τόσο αγνό και αθώο. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν γιατί ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε εάν θα το κάνω» είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προσέθεσε:

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια, από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν και μάλιστα διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα, παρ' όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί ας πούμε να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη».

Αναφερόμενος στην είσοδο των «Σπαρτιατών στη Βουλή», ο Νίκος Παππάς σχολίασε:

«Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Είδαμε τη ΝΙΚΗ να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε την Ελληνική Λύση. Βλέπουμε και μια Κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαιων 28.4.2024

Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων 28.4.2024. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο …