Επιστολή διαμαρτυρίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την γειτνίασή τους με τους Σπαρτιάτες

Δεν στηρίζει εκλογή αντιπροέδρων από «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» ο ΣΥΡΙΖΑ- Ο νέος επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος απηύθυνε επιστολή προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παραχώρηση θέσεων στο κόμμα  «Σπαρτιάτες» ακριβώς πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από τα κόμματα Σπαρτιάτες και Νίκη.

Όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, με αυτή την απόφαση, στέλνει μήνυμα πως δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει την ακροδεξιά εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.

Επιστολή διαμαρτυρίας στη Βουλή για την γειτνίασή τους με τους Σπαρτιάτες

Παράλληλα, ο νέος επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλο απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την τοποθέτηση του κόμματος  «Σπαρτιάτες» ακριβώς πίσω από τα έδρανά τους.

Ο νέος σχεδιασμός όσον αφορά την χωροταξία των κομμάτων στη Βουλή οδήγησε τους Σπαρτιάτες πίσω από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο είπε ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στην δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Βαθαίνει ο εξισλαμισμός της παιδείας

Το νέο πρόγραμμα διδακτέας ύλης περιλαμβάνει την διδασκαλία νέων δογμάτων, όπως της Γαλάζιας Πατρίδας, και …