Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό ‘Αμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.

«Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Gallant, ο οποίος με συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μου. Ο κ. Gallant με προσκάλεσε να επισκεφθώ επίσημα το Ισραήλ, όπου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσω επίσκεψη το συντομότερο δυνατό», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, o κ. Νίκος Δένδιας
  
«Κατά την συνομιλία μας υπογραμμίστηκε η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσεως Ελλάδας - Ισραήλ, για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. Αναδείχθηκε επίσης, το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών μας» προσθέτει ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοίβος Ιωαννίδης: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο κ. Τασούλας κάνει λόγο για «μια πολυσχιδής πολιτική προσωπικότητα "έφυγε" λίγο πριν την Ανάσταση …