Βουλή: Χαμογελαστοί καταφθάνουν οι νέοι 300 - Φωτογραφίες

Χαμογελαστοί, συνοδευόμενοι οι περισσότεροι από τις οικογένειες τους, καταφθάνουν στη Βουλή για την ορκωμοσία τους οι 300 βουλευτές που προέκυψαν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Χαμογελαστοί, συνοδευόμενοι οι περισσότεροι από τις οικογένειες τους, καταφθάνουν την τελευταία ώρα στη Βουλή για την ορκωμοσία τους οι 300 βουλευτές που προέκυψαν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

βουλη

boyli

H κα Ζωή Κωνσταντοπούλου προσήλθε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, ο οποίος εξελέγη επίσης βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας. 

ζωη κωνσταντοπουλου

Η σύγκληση της πανηγυρικής εναρκτήριας συνεδρίασης της νέας Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με προεδρεύοντα τον Α' Αντιπρόεδρο της προηγούμενης Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

βουλη

βουλη

βουλη

Αύριο Τρίτη, η Βουλή θα συνέλθει για την εκλογή προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και στη συνέχεια των αντιπροέδρων, κοσμητόρων και γραμματέων, σύμφωνα με τις προτάσεις των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΟΣΑ: Έκρηξη άμεσων ξένων επενδύσεων 62% την τελευταία τριετία στην Ελλάδα

Το συνολικό απόθεμα των ΞΑΕ (FDI Inward Position) στην Ελλάδα αυξήθηκε το 2022 στα 50,8 …